Καλωσήρθατε στο Ευρετήριο LocalForce

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Διαδίκτυο μαζί με την τηλεόραση είναι σήμερα τα πιο δυνατά μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεπερνώντας κατά πολύ τόσο το ραδιόφωνο όσο και τα περιοδικά.

Όλο και περισσότερες εταιρείες βασίζουν μεγάλο μέρος της διαφήμισής τους στο Διαδίκτυο. Αναμένεται μάλιστα πως μέσα στην επόμενη τριετία το ποσό αυτό θα εκτιναχθεί. Σε πιο ανελιγμένες χώρες όπως την Αμερική, Ιαπωνία αλλά και Ευρωπαϊκές χώρες όπως Αγγλία, Γερμανία, και Γαλλία, οι επιχειρήσεις ξοδεύουν στο διαδίκτυο εκατομμύρια ευρώ για προώθηση. Χαρακτηριστικό είναι πως στην Αγγλία το μερίδιο των διαφημίσεων on-line ξεπέρασε το 2009 το ποσοστό της τηλεοπτικής διαφήμισης.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το ευρετήριο LocalForce που έχει στόχο να καταγράψει αξιόπιστα και οικονομικά τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του τόπου μας. Με δεκάδες κατηγορίες, πολλές καταγραμμένες επιχειρήσεις και με εύκολο μηχανισμό ανεύρεσης, ο χρήστης μπορεί πολύ άνετα να εντοπίσει την εταιρεία, την υπηρεσία, ή ακόμα και το προϊόν που θέλει, λαμβάνοντας μάλιστα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται.

Παράλληλα το ευρετήριο LocalForce σκοπό έχει να αναδείξει μνημεία και αξιοθέατα καθώς και αγροτουριστικά καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας με στόχο το εμπόριο των τοπικών προϊόντων και την αύξηση του Εσωτερικού Τουρισμού.